Jackan är ifrån Family House i Sävsjo och kostade runt 300:- och jag köpte även ett linne för 30:-
Mycket lyckat inköpt! Mvh nöjd tjej. :)Blir så irriterad, min statistik visas inte som den ska! Vad ska jag göra? Idag är det den 17e Juli, inte den 16e! Står dessutom att jag inte har några läsare, men jag fick 5 kommentarer. Alltså, åh! Det har ju funkat innan?

Aja, har nyss kommit hem ifrån att ätit hamburgare och glass med killens familj, mycket mysigt! Solat länge har jag också gjort, konstigt att jag bara får färg på magen, haha. Hoppas ni har haft en bra dag också!
 Nu undrar ni säkert varför jag håller på att byta blogg hela tiden, well.. Inte mitt fel. Nu så visades inte statistiken som den skulle, fick inte alla kommentarer och bilderna jag laddade upp blev fel. Så hoppas att det hjälper nu, om inte så vet jag inte vad jag gör, haha.. Är det bara för mig som det hände, det med statistiken och kommentarerna? Konstigt i alla fall. Hoppas ni gillar denna bloggen också, haha!

Aja, har nyss varit ute och gått en kvällspromenad med älskling, skönt att få lite frisk luft ibland. Snart blir det att tvätta av sig sminket, spela lite och sen sova. Så underbart att somna bredvid sin älskade, känns så tryggt. Lättare att sova med. Imorgon har jag ingen aning om vad det dyker upp för händelser, blir väl datorn, mys och fler kvällspromenader.

Nu ska jag spela lite League Of Legends osv, sminket ska bort med. Natti på er, kram!Follow on Bloglovin Klicka in!
------------------------------------------------------ Hejsan, jag är en brud på 15 vintrar och älskar att umgås med min pojkvän, fotografera eller allmänt ta det lugnt. Bloggen innehåller allt jag villa att den ska innehålla, tex fotografier, outfits & new in's. Jag är en väldigt "blandad" människa, så det är svårt för mig att ha ett tema på bloggen. Jag lägger inte upp privata bråk eller skvaller, det är inte min grej. Hoppas ni kommer gilla bloggen, ha en bra dag! ------------------------------------------------------
ARKIV

· Juli 2013


KATEGORIER

· Allmänt · Fotografering - Natur/djur osv · Gaming/ritningar/fun stuff m.m · Kärlek & mys ♥ · Nytt i garderoben · Outfits & "wanties" · Videoinlägg